Tagga!

   Nu gäller det att man börjar tagga upp lite, men vet inte om jag orkar. Idag är det klassåterträff med klassen man gick tillsammans med i tre år. Jag vet inte riktigt vad jag känner om jag är glad eller bara irriterad och inte orkar för de tre åren hade inte alltid glada minnen och speciellt inte de två sista. Jag mådde delvis piss och blir inte glad när jag tänker tillbaka. Men har kommit fram till att det jag "saknar" och det positivaste med de tre åren var de sista veckorna i nian. De positiva roliga vackorna skulle jag inte byta bort mot något. Men kan verkligen några veckor väga upp nästan två år av skit? Men det är väl bara att tänka positivt och tänka att det kommer bli roligt. 
 
 
Jennifer 

Kommer norska killar in i målbrottet, i så fall vad blir det för skillnad på rösten?

   Jag och mina nattinlägg. Det här är den längsta rubriken jag har skrivit - EVER. Rubriken säger det mesta men; jag, Hanna och Jennifer var i Rålambshovsparken (Rålis; en stor park på Kungsholmen) idag... eller ja igår är det ju egentligen. I alla fall träffade vi en kille som var halvnorsk och som pratade både norska och svenska. Egentligen inget speciellt med det, killen använde det som raggningsknep och det funkade bra då han fick mycket uppmärksamhet.
   Nu har jag kommit hem och försöker egentligen sova och skickar iväg ett sms om att jag ska tömma huvet på skit och bli trött. Då, dum som jag är, börjar jag såklart tänka. Först tänker jag bara på mig, kvällen och livet i allmänhet sen kommer jag och tänka på norsken och jag kommer ihåg hur han lät. Man säger ju att norskar "sjunger" men det är mer som om de är i ett konstant målbrott. Ibland går de upp på väldigt ljusa och nästa skärande toner och då har jag två frågor: Hur fan låter en norsk som är i målbrottet?! Kommer de överhuvudtaget in i målbrottet och i så fall vad blir skillnaden?
 
Emma

More blogging to the world

   Mina söta flickor Mailn och Hanna har nu också skaffat sig en blogg tillsammans, och jag kände att de var värda en länk. Så nu har man änu en blogg att läsa alltid kul. Så tycker att de snälla läsare vi har också kan klicka på länken och läsa deras blogg 
averagegirls.blogg.se
 
Jennifer 
 

Yes

Nu har jag fixat så att headern äntligen är tillbaka!
 
Jennifer

Shit

   Jag kom på att Mt. Eden's låt "Frozen" är en remix på Madonnas låt "Frozen". Originalet är också bra men videon! SHIT JAG ÄR RÄDD! Hon ser ut som en häxa (vilket jag tror är meningen) hon sjunger "if I cuold have your heart, we would never be apart, give yourself to me" oh fuck lite psyko-varning? Jag blir på riktigt rädd, dessutom är det kråkor överallt. Jag som var rädd för kråkor redan innan. Satan.
   Här är den förresten, om ni vågar: Madonna - Frozen
 
Emma

Heh

   Jag har lite skum musiksmak. Det har jag alltid haft - jag lyssnar på allt. För mig är det skönt eftersom jag aldrig har problem med någon annans musik, jag är allätare. Varför vet jag inte men det är som det är och det finns ingen anledning att hämta en spade och gräva ner sig om det. Nu gled jag isär från ämnet lite det jag egentligen ville säga är att jag är en person som fullkomligt älskar en låt i säg en vecka eller två. Då lyssnar jag på den flera gånger om dagen och gärna på repeat. Efter det är det "tack och hej - nästa tjej" (Fronda - Fyller dansgolven) nej förresten! Det är inte alls Fonda det är Klubben - Tagga, men Fronda-låten är så bra så länken får stanna! med det menar jag att jag inte klarar av att höra låten igen på kanske en månad eller ett år, det beror på.
 
Just nu har jag några favoriter:

Mt. Eden - Still Alive (och lite allt möjligt med honom t ex; Oh that I had, Frozen och Daniel)
 
Cher Lloyd - Love me for me (älskar bilden på henne!!)
 
Pixie Lott - Broken arrow (hittade låten genom Beastly - underbar film)
 
Detta är en väldigt himmelsk blandning av dubstep och ja.. pop/lugnt/standard/nedstämt. Jag lyssnar också på normens musik; typ Pitbull, Flo Rida och Rihanna (det bästa jag kom på just nu). Men jag faller oftast för lite udda musik, gärna konstiga dialekter eller en låt med bra text. Så man får tänka lite och kan "gå ner sig" eller "gotta in sig".
  Haha skum jag är men det jag menade var att jag hellre tar en "betydelsefull" låt före en tjatig text. Till exempel:
Can you blow my whistle baby, whistle baby
Let me know
Girl I'm gonna show you how to do it
And we start real slow
You just put your lips together
And you come real close
Can you blow my whistle baby, whistle baby
Here we go
Eller
I'm Done, I Give Up
I Don't Wanna Pretend No More
That's It, So What
I've Lost A Friend Before
Gonna Say It Like It Is
No More Wondering What If
That Ain't The Way You Oughta Live
Cause I Don't Want You To Love Me
If You Don't Wanna Love Me For Me
 
 
Emma

Juste

   Vi har två Hanna som vi skriver om och det kan bli lite förvirrande. Men den ena Hanna är värmdö Hanna, hon har jag och Emma gått i samma klass som i högstadiet och den andra Hanna är min nya klasskompis. Men här kommer i alla fall en varsin bild på dem för att klargöra lite hur de ser ut så ni förstår när vi visar bilder och då lista ut vem som är vem. 
 
Det här är Hanna min nya klasskompis 
Och till Vänster på denna bild är då Hanna Emmas och min gamla klasskompis 
 
Hoppas den inte va ett alldeles för förvirrnade inlägg, känner att jag skrev Hanna lite många gånger men skit samma.
Jennifer

Long time no see

   Skulle vilja säga att rubriken förklarar vad detta inlägg handlar om och det är att man fått träffa Malin och Hanna igen efter alldeles för lång tid. Senast jag träffa dom va på skolavslutningen! så det va dags att ta tag i det och ses och det är något vi måste bli bättre på nu under sommaren. Men det är så svårt att bara träffas, för alla har olika saker planerat om två jobbar så jobbar inte den tredje eller någon som är bortrest det blir lite krångligt att få ihop det men vi måste skärpa oss. Bjuder istället på några fin fina bilder från idag på mig, Hanna och Mailn.
         
 
        
 
Jennifer 
 
 
 

Tack

 
Bilden beskriver nog mitt humör just nu. Jag behöver sol så det kan bli såhär istället
(jo jag vet att det inte är sol på bilden men i alla fall)
 
 
   Tack Josephine för att du finns där med din kamera, för att du tar fina bilder, för att du låter oss andra fånga minnen med den och för att allt (både skit och fint) kommer upp på Facebook sen!
 
Emma

På tiden

   Dags att skriva igen då. Yeppi, woohoo! Yees... Eller nåt. Jag är trött, eller bara otaggad. Jag tror att jag är otroligt otaggad och kanske lite sjuk. Jag har mått lite konstigt sen i fredags, jag har haft ont i huvudet och mår illa, jag är jätte varm och sen är jag kall... Men men, nog om det!
   Jag har fått mig en sommarflört. Han är söt och gullig men jag är nog lika kritisk och skeptisk som vanlig. Han är dessutom väldigt trevligt.
   Jag citerar Robin Scherbatsky från How I met your mother: "Everyone else is off falling in love and acting stupid and goofy and sweet and insane, but not me. Why don't I want that more? I want to want that... am I wired wrong or something?"
   Det är lite så jag känner, jag har chansen men tar den inte. Detta var ett lagom positivt inlägg från mig.
 
Emma

To do list 2012

   Nu under sommaren så har vi bestämt att vi ska ha en to do list eller bucket list kalla det vad du vill. Jag, Emma (som jag även skriver denna blogg med) och hanna blev trötta på att inte veta vad man ska göra i sommar så nu har vi gjort en lista som innehåller roliga saker man kan/vi ska göra nu i sommar. Och ni kommer självkart få läsa om dessa roliga saker när vi bockat av dem! 
 
Nu ska jag gå och sova, så god natt på er puss! 
 
Jennifer
 
 

Måndags mys

   Sitter just nu framför tv:n med  min lillebror och tittar på film och äter popcorn! 
 
Jennifer 

Klä allt i ord

   Idag har jag varit hos min mormor som fyllde år. Jag har ingen aning om hur gammal hon blev, 60+ i alla fall. Hursomhelst, när jag satt där och käka en jävla massa sockerkaka så fick jag veta att min mormors far var journalist. Egentligen är det inget speciellt med det men det känns bra att man har någon i släkten (även om jag aldrig har träffat killen/mannen/gubben) som gillade att skriva. Resten i min släkt är hantverkare och definitivt inga pluggisar. Men de är sköna och det går heltklart att ha kul med dem!
   Jag gillar att klä saker i ord. Jag gillar att skriva och jag gillar att använda mig av ett korrekt och brett ordförråd. Inte bara för att jag har lärt mig att man kommer längre och blir uppskattad så utan också för att jag trivs med det. Sen är jag såklart tonåring och ingen robot så ibland använder jag mig av slang, jag säger saker som "attans" bara för att det är kul, "nyåras" istället för förra nyåret - bara för att det går fortare, jag kan säga "eyy" och ibland svär jag. Men i regel håller jag mig till ren och korrekt svenska. För sån är jag.
   Jag säger också "färst" och när jag Googlade det så så fick jag upp det här:

"Färst är en gammal svensk böjningsform som det senaste seklet fallit i glömska. I stället har mer eller mindre omständliga omskrivningar kommit i bruk, som "lägst antal", "det minsta antalet" etc. Färst är både kortare och smidigare, det är dessutom naturligare. Använd det!"

   Detta kommer inte från en säker källa men det känns bra att någon håller med!
 
 
Emma

Vettefan

   Fattar inte vad jag gör eller håller på med. Just nu är jag riktigt förvirrad och mår kanske inte så bra. Midsommaren var i alla fall lyckad och jag hade kul! Har dock gjort något lite dumt, och det är därför jag inte är på topp just nu. Jag är lite anti killar, eller inte så lite kanske. Förhållanden funkar ju inte och jag är rädd för att bli sårad eller värre: såra någon annan.
   Trots att jag är så anti så kan inte ens jag förneka att det är skönt att ha någon att sitta med. Någon att krama och någon som kan hålla en varm. Som sagt jag är förvirrad och det blir bara värre när personen verkar gilla dig mer än vad du gillar den personen. Och här kommer alla känslorna på en och samma gång, här kommer alla känslorna på en och samma gå-å-å-ång (Per Gessle - Här kommer alla känslorna).
 
  
 
 
 
Emma
 
 

Du förresten!

   Jag kom på att för de som inte känner oss så är det inte så lätt att sätta ett annsikte till våra namn. Jag (Emma) är den blonda, och Jennifer är den inte lika blonda. Haha men hon är väl ljusbrunnet antar jag att det heter.
 
 
   Bilden är från 2010 när vi hade tema dag i skolan. Temat var 80-talet. Bjuder på denna fina bild! Jag till höger och Jennifer till vänster.
 
Emma

Oj oj

   Emma har gett upp... eller inte bloggandet men på pojkfronten. Hon har lite beslutångest just, nu hon ligger på glovet och vet inte vad hon ska göra. Emma säger att jag ska skriva något om mig själv också så borde kanske göra det. Men vet liksom inte vad jag ska berätta. Kan bara säga att jag hade till en början hade en väldigt stel kväll igår men mot slutet så övergick det till att vara en rolig kväll/natt utan stela samtal och moments. Det kan kanske bro på att man hade druckit lite hallonsaft. 
   Förresten! Glad midsommar! Vi bjuder på en fin bild innan saften kom och störde.
 
 
 
Jennifer & Emma

Igår

   Istället för att skriva så mycket om vad som hände igår så bjuder jag på några vackra bilder. Som är tagna med Josephines kamera. 
 
 
 Jennifer

Sant

 
 
 
Jennifer & Emma

Natthumor

   Natthumor. Jag vet inte vad det är men efter 01.00 så kan man skratta hysteriskt åt de mest barnsliga sakerna. Jag skrattar tills jag inte får någon luft varje gång jag läser något med "Calvin and Hobbes", allt är så klockrent! Det räcker med att jag ser ett omslag och jag bryter ihop, det kan även komma en tår. Det finns verkligen inget bättre!
   För er som inte vet vad det här är så är detta en serie om 6-årige Kalle (eller Calvin) som har överskottsenergi, en enorm fantasi, smart eller påhittig och hittar alltid på bus. Hans bästa vän är tigern Hobbe (eller Hobbes) som han gör allt med och älskar över allt annat. Hobbe "blir" en tygtiger när någon annan än Kalle är där.
   Det är en fullkomligt underbar serie!
 
 
 
Emma

Vi är stolta!

   Nu jävlar har vi tagit bloggande till en ny nivå! Vi har lyckats göra en så jävla snygg header till denna lilla amatörblogg. Nu saknas bara lite bilder och sen kommer vår blogg faktiskt att se lite hemtrivleg ut! Ni ska bara veta hur jobbigt det var att göra headern så vi har uppgraderat oss till hacker nivå två. Vi har ju dessutom förtjänat tre skillz-points i smartistänk. Bara för att vi är så jävla bra!
 
Jennifer & Emma

Kul uppvaknande

   Det första jag gör när jag vaknar är att jag försöker bedöma vädret genom gardinerna sedan lyssnar jag för att höra om någon annan i familjen är vaken och sist men inte mist så kollar jag telefonen. Det gör väl alla liksom. Idag var jag faktiskt ovanligt populär men alla sms är inte roliga. Jag skulle vilja ha en app som varje morgon skickar upp en ruta på telefonskärmen med ett "be-happy-citat", finns det det?
   Men i alla fall så finns det ju olika roliga uppvaknande och det här var en av de minst roliga. Det enda bra med den här morgonen är att solen skiner, det är sommarlov, jag är ledig, jag är lycklig och jag ligger i en säng som är skön och mysig. Okej jag ska sluta klaga. Jag har det bra.
 
Emma

Godmorgon!

   Godmorgon, har precis vaknat och kände att jag ville skriva ett litet inlägg, innan jag måste gå upp och äta frukost. Men om jag ska vara ärlig så ville jag nog bara se om Emma hade skrirvit något eller fixat någt med bloggen. Och det hade hon faktiskt gjort! tycker det blev jättebra. Nä men nu måste jag göra mig i ordning innan min farmor kommer. För ska spendera förmiddagen med henne och min lillebror och sen får vi se vad eftermiddagen erbjuder, antagligen en mysig tjejmiddag.
 
Jennifer 
 

Känner mig som en äkta hacker!

   Visst jag är teknisk, jag fattar kanske lite mer än standarden hos en sextonårig. Men jag är ingen datornörd! Så när jag kom hit och ville fixa så bloggen såg snygg ut fick jag lite panik - jag kan inte koder och sånt! Jag fattade ingenting. Men jag är en sån där person som bara måste göra klart saker, som måste få det att bli bra och som oftast vägrar att ge upp. Så jag använde min bästa vän - Google, och för den första gången ever så svek han mig! Det ända jag fick upp var en massa om hur folk skulle fixa saken åt mig för pengar. Och det gjorde mig bara mer envis.
   Men nu sitter jag här 03.03 på morgonen och jag har lyckats fixa en annan header-bild och dessutom har jag ändrat "Om mig" till "Om oss". Helt själv!!
   Man ska aldrig ge upp!
 
Emma

Borde kanske sova egentligen...

 
   Man kanske borde säga god natt men inte just nu i alla fall.
För just nu sitter jag här och har just laddat ner gimp till min data så vi kan få en fin fin header till våran blogg. Kollade in på bloggen för en liten stund sen och såg att Emma hade skrivit ett inlägg, och kände då att jag kanske också borde göra ett. Men Emma, jag kan inte säga att jag kanske inte kommer kunna ta den ledande rollen i denna blogg för jag kommer inte komma på så mycket att skriv... Men jag säger så här Emma kommer vara den som skriver de ordentliga och korrekta inläggen när jag kommer ha de lite mer osammanhängande och man kommer inte fatta så mycket. Men så är det för Emma är den korrekta och jag den lite slarviga som inte riktigt kollar igenom riktigt vad jag skriver. Men men nu ska jag fortsätta med headern och sen borde jag nog funderar på att sova.
puss puss 
 
Jennifer  

Blogg?

   Jag har då aldrig bloggat förut. Det har faktiskt aldrig slagit mig, sånt gör bara... jag vet inte sånna som vill synas? Nu var det min vän Jennifer som sa "vi kan ju skaffa en blogg Emma!" vi satt i hennes kök för några timmar sedan och hennes lillebror ville prompt ha en blogg. Så ja, nu sitter jag här, i sängen med lite för mycket energi och skriver. Jag har alltid haft lätt för att skriva, jag vet inte varför men det är sätt för mig att få ut mina tankar. Sortera dem och framförallt komma ihåg saker som man vill komma ihåg om 20 år.
   Jag har faktiskt skrivit dagbok sen jag var nio, i början var det nog mest för att det var en "modefluga" något alla flickor gjorde. Så när jag fyllde nio fick jag en dagbok av mina föräldrar, en tjock sak som det har funnits plats i tills nu. Den absolut sista sidan tänker jag spara till något riktigt viktigt, jag vet inte vad det är nu men det jag vet är att det måste vara något som jag direkt tänker "det är det här som ska få fylla min sista sida". Jag antar att det har rätt stort sentimentalt värde. Jag trodde inte att jag var sån.
   Jennifer har haft blogg förut så hon får vara ledaren! Jag tänker bara skriva det jag känner för. Låta fingrarna svepa över tangentbordet. Det roliga är, eller kanske det värsta är att jag inte ens läser bloggar. Jag har aldrig följt en blogg och jag vet inte vad standarden är men jag är rätt säker på att man ska hålla sig till korta checkiga inlägg. Ett par rader om mode, kanske om en fika-dejt och såklart så måste man visa att man går utanför dörren och har kul. Och går man inte utanför dörren så måste man ha en bortförklaring som att man är trött för att man var ute sååå länge igår och att det var sååå galet, eller så kan man skylla på standarden: jag är sjuk.
   Hej-hopp! Här kommer jag med mina fördomar, det här kommer skita sig innan det ens har börjat, puss.
 
Emma
 
 
Ps. till Jennifer, jag vet att du tycker att jag har dålig inställning nu men jag ska fan vara ärlig om jag ska ha den här bloggen!

Start

   Sommaren har ju just börjat, och vi är två tjejer som haft sommarlov i snart en vecka. Även om vädret inte har varit på topp så är vi det! Sommaren är en underbar tid då man kan vara ute hela nätterna utan några problem, så länge man inte jobbar såklart. Vi bor på Värmdö, som ligger i Stockholms skärgård, så tidigare år har sommaren alltid betytt båt, sol och framför allt en jävla massa bad! Men det sjuka är att under senare tid har jag (Emma) blivit badkruka och Jennifer har alltid varit det... hehe. Så nu är sommaren mer kvällar av grill, film och mys, för oss finns det inget bättre än sena sommarkvällar.
 
Jennifer & Emma

Sommartvåtusentolv

Det här är vår sommar-blogg under detta år, och om vi tycker att det är roligt så kanske vi fortsätter även nästa år. Se fram emot det ni! Den här bloggen kommer helt enkelt handla om vår sommar, våra liv och såklart våra vänner.

RSS 2.0