Topp 11

   Tänkte dra min topp 11 med sommarn, haka inte upp er på ordningen. Alla grejer/saker är underbara på sitt sätt!
 
11. Gå de 1500 metrarna mellan busshållplatsen och mitt hus. Ibland är det förjävligt, men när man kan vägen utantill och det är lagom varmt och man kommer hem med nattbussen och bara får gå den här promenaden. Tänka igenom det man har gjort, lyssna på bra musik, sjunga och slänga in något dancemove, så är det faktiskt riktigt underbart.
 
10. Äta glass.
 
9. Gå på stan. Bara känna den gassande värmen som man i det ögonblicket bara hatar. När det känns som att man gärna skulle ta av sig skinnet också om man bara kunde.
 
8. Sommarregn. Antingen sitta inne och varva ner med en bra film eller springa ut som en galning (fullt påklädd eller halvt naken) och ta en naturlig dusch, njuta av vattnet och gärna skrika och dansa lite.
 
7. Tälta!

6. Ligga på stranden. Sola, prata, bada och kanske försöka brotta ner en boj eller två.
 
5. Alkohol. Festa och dricka, eller bara ta någon svagare alkoholdryck med vänner (eller med kusiner och sysslingar). Jag trodde aldrig jag skulle bli den som tyckte att det var mysigt och gott att bara ta en Smirnoff.
 
4. Min årliga släktträff! Det finns inga ord som beskriver denna helg. Det är lite som min kärlek till mitt område (Södernäs).
 
3. Sova ute. Man behöver inte ens sova men bara vara i någons famn, sitta/ligga och mysa utan att tänka på tid och rum. Bara ta det riktigt lugnt med någon/några man tycker om.
 
2. Grilla. Sitta uppe halva natten med en brasa och fina vänner, eller bara att sitta och kolla in i lågorna.
 
1. Vara ute i skärgården. Åka båt, åka vattenskidor och gummiring. Upptäcka en ny ö och sitta på klipporna.
 
0. NATTPROMENADER!!
 
Tänkte tillägga att vissa saker går att kombinera med varandra för optimal lycka!
 
 
Emma


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sommartvåtusentolv

Det här är vår sommar-blogg under detta år, och om vi tycker att det är roligt så kanske vi fortsätter även nästa år. Se fram emot det ni! Den här bloggen kommer helt enkelt handla om vår sommar, våra liv och såklart våra vänner.

RSS 2.0